Чăваш шкулĕсенче тăван чĕлхе урокĕсенче модульлĕ технологипе ĕçлесси - Брусова Г. Ф. (Современные тенденции развития системы образования (к 85-летию Чувашского республиканского института образования), 2019)
аннотаци. Статьяра тăван чĕлхе урокĕсенче ачасене харпăр хăй тĕллĕн шухăшлама, пĕлÿ пухма, хăйсен вырăнне пурнăçра тупма пулăшас ыйтăва чăваш чĕлхиллĕ шкулсенче тăван чĕлхене вĕрентнĕ чухне мĕнлерех майпа татса пама май пуррине пăхса тухнă. Чăваш чĕлхи материалне ачасен ăнланаслăхĕ пĕтĕмпех вĕсен ĕçĕ-хĕлĕ çине таянса йĕркеленнĕ модульлĕ технологи меслечĕ урлă йĕркелесе пыма май пулнине тишкернĕ.
Keywords: Тeп сaмахсем: модульлe технологи; харкам хaй тeллeн тумалли ec; вeренy элеменчe (материалe); планласа; йeркипе туса пымалли ec-хeл; хaй тeллeн вeренни; хaйне хaй вeрентни; тeрeслев